Szerinted jó, hogy vannak külföldi mézek hazánkban?

A feltett kérdésre két válasz lehetséges:

1. Elutasító: Minek ide külföldi méz,elég ide a magyar is.
2. Elfogadó: Persze, választékbővítésre miért ne.

A Mézbarlang küldetése: Magyarország lakosságával megismertetni a mézeket és egyéb méhtermékeket, ezen termékek emberi szervezetre gyakorolt jótékony és gyógyító hatásait, eloszlatni a sok-sok mézekkel kapcsolatos tévhitet.

Ezért készítettem a “Mézek hatásai” táblázatot, ezért írtam könyvet, ezért van olyan sok leírás és fogyasztói vélemény a weboldalunkon. És ezért írom a hamarosan megjelenő könyvem is a mézről.

Hogy miért vannak külföldi termékeink amellett, hogy a legnagyobb választékban megtalálhatsz mindenféle magyar “méhterméket” is?

Először is: ha van magyar megfelelője, nem hozzuk be külföldről!

Egyébként meg kérdezd meg azt az Új-Zélandról származó manukaméz fogyasztót, aki hónapok, vagy akár évek óta fennálló betegségét ezzel gyógyította meg. Kérdezd meg azt az Erdélyből jövő méhpempőt fogyasztó anyukát, aki ennek köszönhetően lett először kismama, majd anyuka. Kérdezd meg a Litvániából jövő méhkenyer, akinek a prosztataproblémái elmúltak. Kérdezd meg azt az erdélyi származású jegenyefenyő mézet fogyasztót, akinek egyszerűen csak ez a kedvenc méze.

Ne legyünk álszentek!, Ne ágáljon senki a külföldi méz ellen (nem kevés magyar
hamis mézzel is találkoztam már), miközben meg issza a külföldi kólát és redbullt meg eszi az olcsó külföldi húst és az agyonreklámozott külföldi gyógyszer-mérgeket!

Miért írom ezeket? Mert a múlt héten hoztunk be olyan mézeket, amik csak nálunk kaphatók és 2 héten belül ismét érkeznek be máshol nem kapható olyan egzotikus mézeket, ami nálunk a növények hiánya miatt nem elérhető.

Választékbővítés  minőségi mézekkel sok vásárlónk örömére. Ez a lényeg!

Oszd meg!
;