Mi a szösz az a méregtelenítés?

Naptárilag tavasz van.  A tavasz pedig egy olyan évszak, amikor a sok, télen felgyülemlett méreganyagot (vagy legalább egy kis részét)  illene kipucolni a szervezetünkből. Nem tudom hallottatok-e a méregtelenítésről, de egy biztos: az emberek nagyon-nagy része azt sem tudja mi ez. Akik tudják, azoknak pedig nagyon-nagy része nem is próbálta még ki.

Azt tudjátok, hogy a téli zöldség-gyümölcs kínálatban sokkal kevesebb a vitamin és ásványi anyag, mint a friss tavaszi-nyári-őszi termékekben. Biztos hallottatok a tavaszi fáradtságról is. Arról talán kevesebben hallottak, hogy a kettő között összefüggés van.  A szervezetünkben erőteljesen lecsökkent vitamin és ásványi anyag készletek, plusz az összegyűlt mindenfajta méreganyag (adalékanyagok, tartósítók, ízfokozók, vegyszerek, gyógyszerek, rossz levegő, stb.) jelentősen lecsökkenti a szellemi és fizikai állóképességet. Vagyis az átlagember fáradtabbnak érzi magát.

Ha megtisztítod testedet a felgyülemlett méreganyagok legalább egy részétől, pótolod az elveszett vitaminokat és ásványi anyagokat, máris jobban fogod magad érezni!  Testileg és lelkileg felfrissülsz, megújulsz.

Sokféle csodapirula van forgalomban amik csak kismértékben hasznosulnak, ugyanúgy, mint a vitaminok nagy része.  Ezek kimutatott tények. A mézben nagyon kevés a vitamin, de leírok itt egy részletet az egy hét múlva megjelenő könyvemből:
Egy nemrégiben végzett kísérlet szerint, – amit abból az apropóból csináltak, hogy a mézben mennyiségileg kimutathatóan kevés a vitamin az ajánlott napi bevitelhez képest – a következő eredmény született. Három kontrollcsoportot alakítottak ki. Az egyik napi 2 evőkanál mézet kapott, a másik a napi ajánlott vitaminbevitelnek megfelelő vitaminokat kapott, a harmadik nem kapott se mézet, se vitamint. Mindannyian a szokásos módon étkeztek, ebben semmi változás nem történt. Öt hónap után meglepő eredményt kaptak. A vitaminszint a legmagasabb abban a csoportban volt, ahol mézet ettek, majd egy picivel lemaradva a vitaminokat fogyasztók következtek.

Mi következik ebből? Az, amit már többször is leírtam: a méz kicsinek mondott vitamintartalma ellenére az mind hasznosul, plusz az egyéb fogyasztott ételekben található vitaminok is sokkal nagyobb mértékben szívódnak fel és hasznosulnak, mint méz nélkül. A méz 180 összetevője ily módon is kifejti csodálatos hatását! A reklámozott vitaminok, kutatók által is igazoltan, csak átlagban 10%-ban szívódnak fel.”

Egy szó mint száz:  Ürítsd ki testedből a felhalmozott mérgek legalább egy részét és pótold a hiányokat!

Erre összeállítottan neked kétfajta csomagot is, plusz még külön-külön is hatásos sokfajta méhterméket összeszedtem egy csokorba.

Nézd meg és turbózd fel testedet!

 

Oszd meg!
;