Tiszta levegő plusz gyógyhatás egyszerre

Íme a hazai újdonság!

Az az igazság, hogy az összes Propolair propolisz párologtató készüléket én is csak ezen a héten láttam élőben először. Most jött meg az első készlet, de még mielőtt megjött volna ez az első rendelésem, már beleszerettem a technológiába és a készülékekbe…

Miért?

Ennek több oka van:

 • A kaptárlevegő gyógyhatásairól már sokmindent tudtam eddig is (ez mindenképpen blogtéma lesz egyszer), de ennek megvalósítása a jövő feladata (talán jövőre…). Hiszek benne. Mivel a Propolair készülékek hasonló levegőt “állítanak elő”,  egyből meg akartam szerezni magyarországi forgalmazásra. Sikerült is kizárólagos szerződést kötni a gyártóval.
 • A kaptárban a méhek szinte steril körülmények között élnek és szaporodnak. Ez a propolisz antibakteriális és antiszeptikus hatásának köszönhető. A propolisz jelentése: pro-polisz, azaz elő-város. A kaptárba a méhek csak a bejáratnál elhelyezett propolisz rétegen keresztül tudnak bejutni, így a kórokozók elpusztulnak ill. a kaptáron kívül maradnak. Valamint az összes rést a kaptáron propolisszal tömik el, így megakadályozva a kórokozók bejutását. A propolisz tehát egy csodás természetes védelmi rendszere a kaptárnak. A Propolair készülékek alkalmazásáal soha nem volt egyszerűbb és könnyebb ezt a védelmi rendszert az emberek “kaptárjában”, vagyis lakásán, tartózkodási helyén alkalmazni.
 • A propolisz gyógyhatása eddig közel sem ismert olyan széles körben, mint amilyen egészségügyi “hasznot” hozhatna az emberiségnek. Hitem szerint a szélesebb körben való elterjedéséhez a Propolair készülékek is hozzá fognak járulni. Mert megérdemled a természetes, gyógysz_r nélküli életet!
 • Lassan itt van az igazi ősz. Aztán a tél. Ezzel együtt egyre szaporodnak a légzőszervi, légúti megbetegedések. Soha jobb időszak nem jöhetne a Propolair készülékek megismertetéséhez, mint a mostani. Hogy mindenki, aki a korábbi évek tapasztalatai által tart ezektől a betegségektől, időben tudjon védekezni ellene. Egyszerűen.
 • Azon vagyok, hogy egy iskolai osztályt és egy óvodai csoportot is bevonjak egy Propolair készülék használatába, így demonstrálva a levegőbe juttatott propolisz részecskék jótékony hatását. A levegő tisztítása által, plusz annak belégzése által. Az eredményről az év végén fogok beszámolni.
 • Természeesen külföldön már eddig is voltak klinikai és labor vizsgálatok. pl. a levegőben lévő mikroorganizmusok számát 3 nap alatt 71.3%-al csökkentette. Aztán a bölcsödei megbetegedések általi hiányzások száma ott alkalmazva jelentősen csökkent (20-60%-al). Sőt! Baromfi és sertéstartó farmokon alkalmazva is ugyanilyen pozitív eredményeket értek el az állatokkal. Miért ne lehetne a te szobakedvenced is egészségesebb?
 • Van autóban használható változata is. Sokat utazol a munkába ill. a munkádból kifolyólag? Akkor eljött az idő, hogy itt is friss levegőt és propoliszt lélegezz be! Rajtad kívül a főnököd is örülni fog a kevesebb hiányzásodnak. Vagy ha te vagy a főnök, a cégvezető, akkor sem kell ecsetelnem a “hasznodat”, ugye?
 • A gyerekek a szívem csücske. Itt az ősz, jönnek a sűrűbb megbetegedések. Sajnálom őket. Nem ők tehetnek róla, ha betegek lesznek. Hanem a szülök és a környezet. A sok antibiotikum és egyéb gyógysz_r beszedetését meg végképp nem kívánom nekik. A megelőzés bonyolult feladatnak tűnt. Eddig! De most ebben is segítenek a direkt csecsemőknek és gyerekeknek kialakított Propolair méhecske-változatok.

Azt nem mondom, hogy ezek után sosem leszel beteg, ha használsz valamilyen Propolair párologtatót. Mert pl. a szabad levegőn nem tudod használni.

De!

 • Amelyik helyiségben használod ott jelentősen lecsökken a mikroorganinmusok (vírusok, baktériumok, gombák) száma, mert a propolisz alkotórészek körbevéve megölik ezeket.
 • Lecsökken az allergén virágpor, por és mindenféle autók, gyárak és egyéb környezetszennyezők által okozott szmog alkotórészek száma is a levegőben. A propolisz elemei ezen szennyezőanyagokat körbeveszik és leülepednek a terem padlójára, így nem lélegzed be.
 • A propolisz illékony elemeit belélegezve garantáltan erősödik az immunrendszered.

Lényeges!

A készülékek szeptember 12. reggel 8 órától rendelhetők, de a termékek választéka már megnézhető. Ha szoktál tőlem levelet kapni, mindenképpen kapsz értesítést a rendelési lehetőségről, méghozzá soha máskor nem megismételt, egyszeri fergeteges nyitó kedvezménnyel!

Ha nem az én emailemből jutottál el ide és érdekel a lehetőség, iratkozz fel  itt felül a jobb oldalon.

Nézd meg a termékeket és válassz szükségleted és lehetőséged szerint!

(UI1:  A LÉGZÉS sorozatot ezzel a blogon befejeztem, de a vásárlói tapasztalatokról még sokat fogok írni a Mézbarlang levelezési listájára. Ha még nem kapsz tőlem emaileket, itt jobb oldalon fenn feliratkozhatsz.)

(UI2:  Az eddigi bejegyzések ebben a témában:
 LÉGZÉS (1) – az asztmáról
 LÉGZÉS (2) – az allergiáról
 LÉGZÉS (3) – élőlények a levegőben
 LÉGZÉS (4) – miért beteg a gyerek
 LÉGZÉS (5) – mi az őrültség?)

 

 

Oszd meg!
;