Antibiotikum, de nem a gyógysz_rtárból!

Aki kipróbálta, használja. Kell ennél több? Nagyon sok visszajelzést kapunk a manukamézről. Néhányból idézek:

“…sokat segít különböző megfázásos betegségeknél. Jelenleg a mellhártyagyulladásom tüneteit csökkenti sikerrel…”

“…gyermekeimnek adtam, mikor betegek voltak és elkerültük az antibiotikumot, illetve 3 nap alatt teljesen rendbe jöttek. Később már amikor érzékeltem, hogy betegség közeledik egyből adtam a mézet és így nem is jött ki rajtuk, tudtak menni ovi, iskolába…”

“…Férjem meglepetésként rendelt részemre Manuka mézet. Nagyon jó pozitív tapasztalatom van, éppen a megfázásos időszak elején jártunk, 1-2 nap alatt teljesen rendbe hozott, nagyon nagy az antibakteriális hatása mindemellett igen finom, nagyon nagy önfegyelemre van szükség, hogy az előírt mennyiséget ne lépjem túl…”

“Egész télen folyamatosan fogyasztottuk. Kisfiúnk korábban szinte rendszeresen szenvedett torokgyulladásban, ugyanakkor a manuka méz rendszeres fogyasztása mellett ilyen gondok nem merültek fel. Úgy tűnik, hogy valóban bevált…”

“…az orromban lévő sebre egyszer kentem kicsit, és estére elmúlt.”

“… Ősztől minden apró bántalmat kizárólag ezzel kezeltem, és a gyerekeim is könnyen átvészelték a szokásos téli fertőzéseket. …”

“…Betaknyosodtam. Ez nálam 3 napig szokott tartani. Utána jön az orrdugulás, majd a köhögés. A teljes program 1-2 héten át tart. Első naptól kezdve 2×1 kiskanál manuka a 3. napon már helyreállította a gyári állapotot. …”

“Krónikus arcüreggyulladásra ette a fiam a Manuka mézet 2 üveggel. Arcürege kitisztult,azóta is jól van.”

“…segített fogfájás, torokfájás és nátha esetén. A mézet napi háromszor egy teáskanálnyit szopogattam el és már másnap éreztem a pozitív hatását. Nagyon finom és rettentően hatékony.”

“…Karácsony környékén mindig megfázással, lázzal küzdöttem, szerencsére most kutya bajom.”

“…A koleszterinszint, vérnyomás és gyomorproblémámat rendbe hozta. A legutolsó laboratóriumi vizsgálati eredményeim nagyon kedvező eredményt mutattak, a leleteken nem volt található semmilyen rendellenesség. Téli időszakban a meghűlésre, valamint az influenza megelőzésre is használja a család, így kiiktathatjuk a gyógyszereket. Fiam bőrgyógyászati problémája esetében is nagyon hatásos volt. … mindenképpen hasznos, ha betegség elkerülésére -még egészséges állapotunkban- beiktatjuk ennek a méznek a fogyasztását. Igaz, a mézek között a legdrágábbak közé tartozik, de ha belegondolok, mennyivel több pénzt költünk különféle gyógyszerekre az egészségünk fenntartása érdekében, úgy érzem, szerencsésebb lenne a mézet előnyben részesíteni. ”

” …velem volt 7 éves kislányom is, megkérdeztem tudnak-e ajánlani valamit a krónikus, hónapokon át tartó orrfolyásra, amihez sajnos gyakran arcüreg- és fülgyulladás társult. … Az évek során már a vitaminok és homeopátiás szerek széles körét kipróbáltuk. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy 5 nap elég lesz a gyógyulásra. Naponta 3×1 kiskanállal adtam a mézből. A javulás a 2. napon látványosan megmutatkozott, amit először félreértelmeztem, hiszen a korábban letapadt váladék megindult kifelé.. 5 nap múlva teljesen rendbejött. Szóval a termék kiváló, köszönjük!”

“…Én 2 hónapig voltam beteg tüszős mandulával és 4 féle antibiotikumot írtak fel az orvosok, de egyik sem segített. Majd elkezdtem enni a Manuka mézet mindennap, és meggyógyultam. A korábbi gyulladásoknak, bakteriális fertőzésnek nyoma sem volt, és tökéletes lett a vérképem….”

“… megszünt a folyamatos és krónikus foggyulladás…”

“…az őszi-téli időszakban nehezen múló, illetve makacsul visszatérő légzőszervi megbetegedésekre – torokgyulladás, légcsőhurut, mandulacsonk-gyulladás, influenzaszerű tünetek – melyeknél az antibiotikumos gyógyszeres kezelés sem nagyon volt hatásos. A különféle patikaszerek sikertelen használata után rendeltem manukát, és már a 2. napon hatalmas javulást tapasztaltam. …”

“…manukát használtuk/juk, immunerősítésre. Kisfiam ovikezdés óra egyszer sem volt beteg, de még náthás sem! …”

“…Máskor antibiotikum nélkül nem úsztunk meg egy náthát, most meg csak a manuka mézet és a méhpempős krémmézet használjuk és 2-3 nap alatt meggyógyul. Nincs torokfájás, köhögés, rossz közérzet…”

Ez a néhány vélemény elég sok lett, de még csak töredékéig jutottam a beküldött tapasztalatoknak. Módosítottam a címet egy egyessel…

Úgyhogy folyt köv.

(manukamézek itt)

 

 

Oszd meg!
;