A sikersztorik folytatódnak…

További tapasztalatok a manukamézet használóktól:

“Influenzás betegség után korábban négy-öt heti köhögés következett, amelyen az orvos által felírt köhögés csillapítók sem tudtak segíteni. Ezek után a Manukaméz MGO 300-al próbálkoztam. Három napos használat után a köhögés teljesen elmúlt és azóta sem jelentkezett.”

“…A különleges finom íze mellett elkerült az influenzaszerű megbetegedés….”

“…éreztem, hogy elindul ugyanis egy komolyabb megfázás (ilyenkor az ember érzi már magán, hogy ez minimum egy hét lesz) – úgyhogy aznap emelt adagban kezdtem szedni, és nagy örömmel tapasztaltam, hogy másnapra úgy múlt el az egész, hogy talán egy pici hőemelkedésem, ha volt az éjjel. Tehát lényegében fél napra sikerült redukálni egy normál esetben 1-2 hetes ágynak esést. Ja, és a mostani szezonban azt is éreztem ráadásként a Manuka szedésével kapcsolatban, hogy az emésztésemet is teljesen helyretette, kiegyensúlyozta (és mivel mást nem változtattam az étrendemen, így biztosan tudni, hogy a Manukának lehet ezt is köszönni)…”

“Csak jó tapasztalatom van: torokfájásom gyorsan meggyógyult /2 nap alatt/. A másik pedig, a hetek óta tartó igen fájdalmas egyoldali állkapocs ízületi gyulladásom teljesen rendbe jött. Mindkettő gyógyszer szedése nélkül. Mindig tartok itthon ebből a termékből, mert ha bármi megfázásos betegség elkapna azonnal tudjam használni 🙂 …”

“Az MGO 400+ manuka mézet használjuk,főleg az influenzás megbetegedések elkerülésére.Megvallom,először kételkedtem abban,hogy valóban ennyire hatásos.Örömömre,örömünkre,kellemesen csalódtunk.Ha véletlenül mégis torokfájással ébredünk,1 kávéskanál manuka méz megoldja a problémát.Jótékonyan hat az immunrendszerre,mondhatni nem is vagyunk betegek,amióta ezt használjuk. Nagyon örülök,hogy rátaláltam!”

“…Nagyon beteg lettem, 39° lázzal. Ritkán vagyok beteg, de most nagyon legyengültem. Gondoltam, kerül, amibe kerül, kell valami, ami természetes és csak jót tudtam meg róla. El is fogyasztottam, rengeteget javult az erőnlétem (76 éves vagyok)…”

“… akkor vásároltam, amikor felnőtt fiam torokgyulladása nem akart elmúlni, állandóan visszatért némi javulás után. Már mindent kipróbált és az orvos végül antibiotikumot írt fel neki, ami helyett végül ezt a “bivalyerős” készítményt ette napi 3×1 teás kanállal, és rendbe is jött tőle….”

“Manuka méz 100+ rendeltem meg a férjemnek, mert minden télen többször is felső légúti megbetegedéssel küzd. November elejétől szedte, Megelőzési céllal, ezért rendeltük ezt a 100+. Minden nap egy kanállal evett belóle, amikor úgy gondolta kettőt is. Most a második üveggel fogyasztja. Azt gondolom nagyon jó döntés volt, hisz évek óta ez volt az első tél-tavasz amikor nem kellett orvoshoz menni, antibiotikumot szedni. Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a lehetőségre.”

“…A páromnak gyulladásos tünetei voltak, a háziorvos antibiotikumot írt fel, de javulás nem történt, amikor egy másfajta antibiotikumot kezdett szedni, az meg még a közérzetét is rontotta. Ekkor rendeltem a Manuka 550+ mézet, három nap múlva a méz csodát tett, elmúltak a tünetek. Azóta mindenkinek ajánlja. …”

“Az MGO 400+ manuka mézet vásároltam meg. Én szeretek sok mindent kipróbálni, de előtte igyekszem minden fellelhető információt begyűjteni az adott termékről, főleg amióta a sarlatánok is a piacon vannak. Így volt ez a “Manuka” méz esetében is. Először, mint méz különlegesség voltam kíváncsi az ízére. A napokban úgy éreztem mintha az influenza kerülgetne. Délutánra már 39.5°C volt a lázam, rázott a hideg, és kínozott a hányinger is. Gondoltam most itt az alkalom, hogy teszteljem a méz gyógyító hatását /semmilyen gyógyszert nem vettem be, csak hársfa teát ittam, repce mézzel/. Este 6 órakor bevettem két kávéskanál manuka mézet és lefeküdtem. Reggel 4 órakor felébredtem és nem akartam hinni, hogy semmi bajom a lázam 36.2°C -ra lement és mintha ujjá születtem volna. Fitt és strapabíró voltam. Ez egy valódi csoda, ami velem történt pár óra alatt, és ez kizárólag csak a méznek tulajdonítható. Jó szível tudom ajánlani mindenkinek, aki gyorsan akar az influenzától megszabadulni. Én ezek után nem hagyom kifogyni a készletem!”

“A kisfiam a 100-as és a 250-es manukát kapja. Mi pedig a 250-est és a 400-ast fogyasztjuk. Mióta a fiamnak ezt adom ritkábban volt beteg és, ha le is gyűrte egy erősebb vírus, vagy bacilus, gyorsabban gyógyult a méztől. Nekem is többször segített. Azóta egyszer sem voltam orvosnál felső légúti panasz miatt, pedig hajlamos vagyok az arc- és homloküreg gyulladásra, de néhány nap alatt túlestem a betegségeken a Manuka méz segítségével. Mindenkinek, de főleg a kisgyermekes szülőknek nagyon ajánlom ezt a mézet!”

“…Egész család szedte, propolisz cseppel együtt, és a család minden tagja egészséges maradt ebben a szezonban 🙂 …”

“Manuka +600 Én az orrpolip műtétem után fogyasztottam a mézet januárban, amikor a legnagyobb influenza járvány tombolt. Körülöttem voltak betegek, de én nem kaptam el a kórt.”

“…egy ismeretlen betegségből gyógyított meg, ami 2 hónapig talány volt az orvosoknak. Valószínűleg egy régóta nem használt bojler vizéből kaptam meg a fertőzést.13 kilót fogytam és nem láttam a megoldást. Csak a méz segített meggyógyulni. 2 üveg kellett.”

Hááááááááát….

Ha én most olvastam volna először ennyi véleményt (az előző gyűjteményt itt találod), akkor biztosan kipróbálnám.

Az utolsó idézet viszont egy “KAKUKKTOJÁS”, mert nem az őszi-téli megbetegedésekről szól. De azért bevezetőnek a manukamézek másfajta “jóságáról” beírtam. Mert előbb-utóbb következik egy ilyen gyűjtemény is…

Továbbiakat a manukamézről weboldalunkon találsz.

Továbbra is:
Az Egészség Legyen Veled!

Oszd meg!
;