A hétvége Advent első napja.

Bár a karácsonyi vásárlás-nagyüzem még csak ezután jön, a tömegkerülők már mostanában gondoskodnak az ajándékokról.

Az online (internetes) vásárlások száma 3-szor gyorsabban bővül, mint a hagyomásnyos üzleti vásárlás. A rendszeres internetezők háromnegyede vásárol webáruházban.

Miért “éri meg” webáruházban vásárolni? Mert

  • gyors a vásárlás
  • kényelmes a vásárlás
  • házhoz szállítják a kiválasztott árut

Miért írok ezekről?

A Mézbarlang vásárlóinak 82%-a webáruházunkból rendel. Ez mondjuk az üzlet helye (Dunakeszi) miatt is van, nyílván egy forgalmas plázában más lenne a helyzet. (Lehet valami hasonló lesz a következő lépés?)

A vásárlóink 52%-a már többször vásárolt webáruházunkban, akik közül 7% már több, mint 10-szer. Ebben nincs benne az üzleti vásárlás, nyílván vannak többen, akik mindkét módon vásároltak már tőlünk.

Méz ajándékba? Na ne má!

ajándék szívből

Vannak ilyen vélemények is… Két dolog van itt, ami miatt szerintem hamis ez a vélemény:
1.
Nem az a fontos, hogy mit adsz és milyen értékben, hanem hogy milyen “szívvel” adod. Aki erre nem “vevő” (mint ajándékozott), annak teljesen mindegy mit adsz. A tizedik nyakkendőt, vagy az első Ferrarit.
2.
59 egyedi
, többségében sehol máshol nem kapható “körítéssel” kitalált ajándékötletből válogathatsz a Mézbarlangban. Sőt! Több, mit 1500 termékes kínálatunkból bárkinek találhatsz ezen ajándékötleteken felül is szívbőljövő meglepetést.

Ti is tudjátok (ha nem, akkor mostmár igen ☺), hogy célom minél szélesebb körben megismertetni a mézek-méhtermékek változatos ízvilágát és egészségre gyakorolt jótékony hatását, valamint az, hogy ügyfélszolgálatunk (milyen érdekes igazi magyar szó…) minél jobban SZOLGÁLJA az ügyfeleinket.

Mi, én és csodás munkatársaim, csak a “vevőelégedettségi-faktor” folyamatos növelésével tudjuk elképzelni a fejlődést.

Tarts velünk!

Szív-esen fogadott Szív-ajándék. Nem csak Karácsonyra…

Oszd meg!
;