Gondolatok az influenzához

 

Azt mondják-írják január végén várható az influenzajárvány tetőzése. Reklámozzák az oltást is hozzá.

Mi az igazság oltásügyben?

Néhány kutatási adat és magyarázat:

  • Nem a gyógyszeripar által végzett elemzések szerint az oltások különféle okokból hatástalanok, ill. biztonságosságukat kevés tény támasztja alá.
  • A gyógyszergyártók ezt ezzel verték vissza: az influenza oltás célja nem a járvány megelőzése, hanem a komplikációk és az influenza-halálozás csökkentése.
  • Végeztek felméréseket az előző magyarázat bizonyítására is, amiből kiderült: beoltottság esetén még a halálozás aránya sem változik
  • Az influenza elleni védőoltás méllékhatását illetően is sokféle kutatás és felmérés készült. Pl kiderítették, hogy 4-8-szorosára nő egy nagyon ritka (1fő/100 00 ember) , de súlyos, bénulást is okozni képes neurológiai betegség, a Guillain Barre szindróma gyakorisága.

Tehát egyre több szó esik az influenzáról manapság. Ijesztgetik az embereket.

De van, amiről mélyen hallgatnak a médiában. Erről jutott eszembe a „Death by Medicine”.(keress rá…) Tudod mi ez? Elmondom:

  • Ez egy “Gyógyszer általi halál” című orvosi tanulmány még 2003-ból.
  • A fő adat belőle: 783 936-an haltak meg orvosi műhiba, vagyis döntően rossz gyógyszeres kezelés miatt az USA-ban 2003-ban, hivatalosan!
  • Ez olyan, mintha évente 164-szer megismétlődne a 2011-es ikertorony elleni terrortámadás (?)
  • Ez olyan, mintha naponta 6 jumbo jet zuhanna le túlélők nélkül.

Elképesztő? És nálunk állítólag rosszabb a helyzet. Számold ki mondjuk lakosságarányosan, mennyien halnak meg hazánkban naponta a gyógyszerek miatt.

És még egy tényadat az USA-ból. Az 500 legnagyobb vállalat közül a 10 gyógyszergyártó cégnek nagyobb a profitja, mint az összes többi 490 cégnek együttvéve!!!! Pedig még vannak cégóriások a gyógyszergyárakon kívül is, elhiheted…

Na ezért van mindez.

A mellékhatások miatti halál nem hírértékű. Az viszont igen, hogy évente néhányan meghalnak az influenzában. Többnyire veszélyeztetett csoportba tartozók (idősek, elhízottak, állapotosok, egyébként is betegségben szenvedők, stb.).

Úgyhogy a fenti okok miatt (is) kerülöm a félelemkeltő médiákat. Már jóideje nem nézek tévét, sőt nyár óta tv előfizetésem sincs. Gyógyszereket meg már sok-sok éve nem szedtem.

Méhészeti termékekkel és egyéb természetadta jóságokkal sikerül elkerülni az orvosokat. Akarom mondani az orvosi rendelőket.

Mindezekkel közel sem akarom azt mondani, hogy mindenki hagyja abba a gyógyszere szedését! Nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni. De folyamatosan csökkenteni ill. kiváltani nem mérgekkel biztosan lehet. Mindenkinek.

Az influenza ellen itt találsz egy lehetséges mellékhatásoktól mentes megoldást.

Természetesen-Egészséges Életet Kívánok!

Oszd meg!
;