Felhasználói vélemények a méhmérges termékekről

Az a helyzet, hogy az előző “méhmérges” bejegyzésem a vártnál is több embert érdekelt. Vagyis már eddig is többszöröse az érdeklődő- feliratkozók száma a beérkező termékek mennyiségénél.

Most “csak” az eddigi külföldi tapasztalatokból írok itt le néhány felhasználói véleményt.

 

„Az izületeim nagyon fájtak. A barátaim ajánlották, hogy próbáljam ki a méhmérges……………………... Mindössze két alkalmazás után drasztikus megkönnyebbülést éreztem, a fájdalom teljesen eltűnt. Később úgy döntöttem, hogy ………… használok akkor is, amikor bronchitisem (hörghurut) volt.  Bedörzsöltem a mellkasomat, és egyből éreztem, hogy a melkasom felmelegedett, mint ahogy a leírásban is benne van. A köhögés kezdett csökkenni  és a ……….néhány alkalmazása után teljesen eltűnt a hörghurut minden jele. Azt hiszem, az …………….egy nagy áttörés, csodálatos természetes gyógymód bármilyen gyulladásra.”  (Serge, ……………)

„Több mint tíz éve szenvedek súlyos ízületi gyulladásban, amely a nyakam, a hát, a vállam, a térdek és a lábam, különösen a bal térd és a jobb lábamra hatott. Sok idő alatt sokféle fájdalom és kellemetlen érzés volt, amelyek mindenkor megakadályoztak engem a mozgásban a fájdalom miatt. Az évek során orvosaim gyulladáscsökkentő tablettákat írtak fel, amik csak ideiglenes  megkönnyebbülést okoztak. Ezeknek a gyógyszereknek  a leírásuk szerint mellékhatásaik lehetnek. Azt is javasolták, hogy a bal térdízületemet operálják meg. Ami az alternatív gyógymódokat illeti, a múltban ezekre mindig is szkeptikus voltam. Azonban a kétségbeesésem arra késztetett, hogy elkezdjem használni a méhmérges ……………..és a méhmérges ………….. Előtte más hasonló terméket is használtam, de kevés eredménnyel. Miután elkezdtem használni az ……………… termékeket,  az eredmények szinte csodálatosak. Viszonylagos szabadsággal és nagyon kevés kellemetlenséggel tudok mozogni, ami a fogyatékosságom és korom mértéke miatt valóban figyelemre méltó. Nagyon hálás vagyok ezen terméket kifejlesztő  embereknek.”  (Margaret, 80, …………)

„Engedjék meg, hogy kifejezzem legnagyobb elismerésem az ……………..-ért és a  ………….-ért. Néhány éve fájdalmat éreztem a térdemben, és sokféle  különböző gyógyszert kipróbáltam, hogy megpróbáljak megszabadulni a fájdalomtó, de csak rövid ideig segítettek nekem és mindegyiknek kellemetlen szaga volt. Úgy gondolom nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy az …………………… és a  …………….. rátaláltam. Megszabadultam a térdfájdalomtól és most könnyen és gyorsan járhatok. A …….. egyszerűen fantasztikus és nagyon hatásos és ráadásul nagyon kellemes illata van. Nagyon szépen köszönjük.” (Maria, …………..)

„Annyira hálás vagyok az ……………………. gyártóinak. Ez csodálatos. A gyulladt térdemben  a fájdalom olyan erős volt, hogy alig tudtam járni. Számtalan különböző javaslatot próbáltam ki, de egyik sem volt hatásos. Amikor viszont  megpróbáltam az ………………….., kombinálva a …………………….., az eredmény lenyűgöző volt. Ezt nem tudtam elhinni, de a ……..néhány alkalmazását követően, a ………….  együtt, „good bye”-t mondhattam a fájdalomnak, és sok hónap után először aludhattam egy jót.  Most egészségesnek érzem magam és képes vagyok normális életet élni.” (Helen, …………)

„ Az ……………… univerzális orvosság  lett számomra. Segít nekem nemcsak az izom- vagy ízületi fájdalomcsillapítóként, hanem figyelemre méltó módon bármilyen megfázás ellen is. A mellkast vagy a torkot dörzsölve segít a köhögés és a fájdalom megszüntetésében. A ………………….. egy csodálatos orvosság a torokgyulladással szemben. Nagyon örülök, hogy ezeket a ………………….. használhatom.” (Tatiana,  ………..)

„Már majdnem elfogyott az első  üveg ……………… amelyet a reumás ízületi gyulladás miatt szedek. A javulás folyamatos és már meg is rendeltem a következő üveggel.” ( Hilary,…………..)

Érdekel mik lehetnek ezek a termékek?

Iratkozz fel itt, hogy elsőként kapj értesítést a megjelenésükről. Érdemes, mert:

  • 2 nappal előbb kapsz értesítést a termékek megjelenéséről, mint a nagyközönség. Tehát addig másnak nem teszem közzé a Mézkedvelők Klubjában, nem írok értesítést a 10.000 feletti email listánkra (kivéve, aki itt most feliratkozik) és nem hirdetem sehol.
  • A limitált mennyiség miatt Neked lesz elsőbbséged lecsapni a hazánkban újdonság termékekre.

Tehát ha érdekel ez az izületi problémákra is bizonyítottan hatásos mesterséges anyagoktól mentes termékcsalád, iratkozz fel értesítőnkre itt>>> 

Az előző blogbejegyzésemet a méhméregről itt olvashatod el.

Az Egészség Legyen Veled!

Oszd meg!
;