.

Ezt felejtsd el!

A méhméregről elsődlegesen mindenkinek a

 • fájdalmas méhszúrás,
 • a piros és bedagadt bőrfelület
 • és az allergiás reakciók jutnak eszébe.

Hát, ezt felejtsd el!

Olyanról írok neked most, amiről még nem hallottál!

Nincs fájdalom!

A méhméreg egyedülálló hatásait már sok-sok évszázada ismerik, de az ízületi problémákra csak az utóbbi időkben kezdték el használni tömegesen.

Hagyományosan méhszúrásos terápiát használtak és még alkalmazzák ma is az apiterapeuta természetgyógyászok. Ily módon az ezt alkalmazók  “megszúratják” a pácienst méhekkel a problémás helyeken.

A méhszúrás helyett olyan termékekről írok most, amit külsőleg és belsőleg is alkalmazhatsz minden fájdalom nélkül.

A méhek életben maradnak!

A hagyományos méhszúrásos gyógykezeléseknél  többnyire belepusztulnak a méhek (a képen látszik, hogy kiszakad a fullánk).

Azért írom, hogy többnyire, mert van olyan apiterapeuta, aki megoldja, hogy a fullánk nem szakad ki a méhből, egy másik csipesszel kihúzza a bőrből azt és a méh életben marad.

De a fájdalom még akkor is megmarad!

Viszont az ebben a termékcsaládban lévő méhmérget egy különleges technológiával “veszik el” a méhektől, amibe a méh nem pusztul bele, vagyis életben marad.

Felejtsd el a méhméreg allergiát!

A méhméreg fő allergiás  komponense a  foszfolipáz A2. Ennek az alkotórésznek a különleges és szabadalmaztatott előállítási módjának köszönhetően a termékek használata nem okozhatnak allergiát.

Akár belsőleg, akár külsőleg használod, biztos lehetsz ebben.

A méhméreg hamisíthatatlan!

A méhméreg egyedülálló komplex anyag, amely körülbelül 30 biológiailag aktív vegyületet tartalmaz, amelyek közül néhányat gyakorlatilag lehetetlen kémiai módszerekkel szintetizálni, előállítani. A fő komponensei a peptidek ( melittin, apamin, MCD peptid, adolapin) és a proteáz inhibitorok.

A méhméreg  összetétele egyedülálló, ami összetett hatással van a szervezetre.

(A civilizáció történetében a méhméreg  orvosságként ismert. Terápiás hatása és előnyei az ókori természettudósok fellelhető feljegyzéseiből is ismertek. Ilyenek voltak  Hippokratész (IV. Század), Pliniusz (I. század), Halen (II. század). Manapság széles körű kutatást végeznek a világ minden táján az orvosi alkalmazások területén. A kutatások  szerint a méhméreg a gyógyításban hatékonyabb, mint a szintetikus termékek.)

Összetett hatás

Statisztikák szerint a méhészek átlagban legalább 5 évvel tovább élnek, mint a embertársaik. Ez nem csak a méz, a propolisz, a virágpor és a méhpempő fogyasztásnak köszönhető, hanem a rendszeres méhszúrásoknak is.

Tapasztalatok szerint a méhméreg az alábbi esetekben használható hatásosan:

 • ízületek és izmok mozgási képességének javítása,
 • izületi gyulladások
 • Idegi rendellenességek
 • köszvény
 • izületek és izmok reumás betegségei
 • artritisz
 • artrózis (izületi kopás)
 • akut és krónikus hátfájás
 • sportsérülések
 • inak megerőltetése
 • segíti a normális vérkeringést,
 • támogatja a fizikai erőnlétet és jó közérzetet,
 • antioxidáns hatása van
 • erős fájdalomcsillapító
 • támogatja az immunrendszert.

Izületi problémákra

Ahogy írtam jelenleg hazánkban a méhszúrásos-terápiát néhány apiterapeuta hatásosan használja sokfajta izületi betegségre. Ilyen a (sok)izületi gyulladás, reuma, artritisz, artrózis, köszvény, porckopás. A kezelések hátránya, hogy akár hosszabb ideig is fájdalmas, speciális terapeutára van szükség a kezelés pontos menetének összeállítására és időnként a gyógyulás után is ismételni kell. Bár az apiterapeuta utasításait szigorúan betartva van aki otthon is meg tudja saját magát szúratni a méhekkel, de ebben az esetben mindenképpen belepusztul a méh.

Új és hatásos megoldás

Ez az egyedülálló termékcsalád ízületi és izomproblémákkal küzdőknek. Különleges lesz, mert:

 • Otthon alkalmazható, nem kell kezelésre járni
 • Csak természetes anyagokból készülnek a termékek
 • Biztonságos a használata
 • Nem okoz méhméreg allergiát, mert az allergiát okozó fő alkotórészt szabadalmaztatott eljárással hatástalanné tették. (Bár a fő allergén összetevő ártalmatlanítása miatt a termékre méhméreg allergiás eset még nem fordult elő, azért a kötelező ajánlás: A méhcsípésre allergiás személyeknek a méhmérges termékek fogyasztása előtt orvossal való egyeztetés szükséges.)
 • A termékekben lévő méhméreg gyűjtése a méhek életben hagyásával történik
 • Megelőzi az izületi problémákat
 • Összetett hatásaik révén nem csak ízületi problémásoknak ajánlott, hanem a fenn felsoroltakra is. Sőt!
 • Magyarországon újdonság, most lesz kapható először

Felhasználói vélemények a méhmérges termékekről

Mivel Magyarországon most kedztük a termékek forgalmazását, ezért most “csak” az eddigi külföldi tapasztalatokból tudok leírni néhány felhasználói véleményt.

 

„Az izületeim nagyon fájtak. A barátaim ajánlották, hogy próbáljam ki a méhmérges ApiVenz krémet.. Mindössze két alkalmazás után drasztikus megkönnyebbülést éreztem, a fájdalom teljesen eltűnt. Később úgy döntöttem, hogy méhmérges krémet használok akkor is, amikor bronchitisem (hörghurut) volt.  Bedörzsöltem a mellkasomat, és egyből éreztem, hogy a melkasom felmelegedett, mint ahogy a leírásban is benne van. A köhögés kezdett csökkenni  és a krém néhány alkalmazása után teljesen eltűnt a hörghurut minden jele. Azt hiszem, az ApiVenz Relief  egy nagy áttörés, csodálatos természetes gyógymód bármilyen gyulladásra.”  (Serge, Taupaki, Auckland)

„Több mint tíz éve szenvedek súlyos ízületi gyulladásban, amely a nyakam, a hát, a vállam, a térdek és a lábam, különösen a bal térd és a jobb lábamra hatott. Sok idő alatt sokféle fájdalom és kellemetlen érzés volt, amelyek mindenkor megakadályoztak engem a mozgásban a fájdalom miatt. Az évek során orvosaim gyulladáscsökkentő tablettákat írtak fel, amik csak ideiglenes  megkönnyebbülést okoztak. Ezeknek a gyógyszereknek  a leírásuk szerint mellékhatásaik lehetnek. Azt is javasolták, hogy a bal térdízületemet operálják meg. Ami az alternatív gyógymódokat illeti, a múltban ezekre mindig is szkeptikus voltam. Azonban a kétségbeesésem arra késztetett, hogy elkezdjem használni a méhmérges manukamézet és a méhmérges krémet. Előtte más hasonló terméket is használtam, de kevés eredménnyel. Miután elkezdtem használni ezeket a termékeket,  az eredmények szinte csodálatosak. Viszonylagos szabadsággal és nagyon kevés kellemetlenséggel tudok mozogni, ami a fogyatékosságom és korom mértéke miatt valóban figyelemre méltó. Nagyon hálás vagyok ezen terméket kifejlesztő  embereknek.”  (Margaret, 80, Új-Zéland)

„Engedjék meg, hogy kifejezzem legnagyobb elismerésem az ApiVenz Relief krémért és a méhmérges Manukamézért. Néhány éve fájdalmat éreztem a térdemben, és sokféle  különböző gyógyszert kipróbáltam, hogy megpróbáljak megszabadulni a fájdalomtó, de csak rövid ideig segítettek nekem és mindegyiknek kellemetlen szaga volt. Úgy gondolom nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy az ApiVenz Relief krémre éa a méhmérges manukamézre rátaláltam. Megszabadultam a térdfájdalomtól és most könnyen és gyorsan járhatok. A krém egyszerűen fantasztikus és nagyon hatásos és ráadásul nagyon kellemes illata van. Nagyon szépen köszönjük.” (Maria, Auckland)

„Annyira hálás vagyok az ApiVenz Relief gyártóinak. Ez csodálatos. A gyulladt térdemben  a fájdalom olyan erős volt, hogy alig tudtam járni. Számtalan különböző javaslatot próbáltam ki, de egyik sem volt hatásos. Amikor viszont  megpróbáltam az ApiVenz Relief krémet, kombinálva a méhmérges manukamézzel, az eredmény lenyűgöző volt. Ezt nem tudtam elhinni, de a krém néhány alkalmazását követően, a méhmérges manukamézzel  együtt, „good bye”-t mondhattam a fájdalomnak, és sok hónap után először aludhattam egy jót.  Most egészségesnek érzem magam és képes vagyok normális életet élni.” (Helen, carterton, Új-Zéland)

„ Az ApiVenz univerzális orvosság  lett számomra. Segít nekem nemcsak az izom- vagy ízületi fájdalomcsillapítóként, hanem figyelemre méltó módon bármilyen megfázás ellen is. A mellkast vagy a torkot dörzsölve segít a köhögés és a fájdalom megszüntetésében. A Manuka ProVenz egy csodálatos orvosság a torokgyulladással szemben. Nagyon örülök, hogy ezeket a méhmérges termékeket használhatom.” (Tatiana,  Auckland)

Az összes méhmérges terméket itt találod>>>

Az Egészség Legyen Veled!

 

Oszd meg!
;